ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sexfråga får olika svar i experiment

Tina Sayed Nestius · 1 Aug 2013
Uppdaterad 1 Aug 2013

Folk som raggar på krogen har man hört talas om. Men helt nyktra personer som mitt på ljusa dagen frågar om folk vill ha sex med dem får väldigt olika svar, beroende på om den som frågar är tjej eller kille.

klar

Artikellänk är kopierad

En kvinna som frågar helt okända män om de vill ha sex med henne får helt andra svar än en man som frågar helt okända kvinnor exakt samma fråga, visar Whatevers videoexperiment.

I en video som postades i måndags är det en ung kvinna som går fram till för henne helt okända män, både unga och gamla, och frågar om de vill ha sex med henne, rapporterar Huffington Post. Och även om en hel del av killarna blev väldigt entusiastiska var det långt ifrån alla som sa ja – tvärtom. Den första hon ställer frågan till blir så förbannad att han ringer polisen. Andra undrar om hon druckit. 

Reaktionerna när en man ställer samma frågor till en kvinna är väldigt annorlunda. Några sa kanske, ett par tackade nej för att de hade pojkvänner och en kvinna kastade sin dryck i killens ansikte.

Se videorna här:

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Sayed Nestius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro