ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sexist-anklagade Julien Blanc ställer in Sverigebesök

Karolina Skoglund · 25 Nov 2014
Uppdaterad 25 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Engagemanget för att stoppa den sexistiska dejtingcoachen Julien Blancs Sverigebesök kan ha burit frukt. Datumen för Sverigebesöken har nämligen tagits bort från hemsidan.

måndagen skrev Metro om hur en grupp svenskar krävde att den sexist-anklagade dejtingcoachen Julien Blanc skulle bli stoppad vid gränsen vid hans avsedda Sverigebesök.

Nu skriver DN att de fyra planerade besöken i Sverige sedan måndagen försvunnit från Real Social Dynamics, ett amerikanskt företag som riktar sig till män som upplever sig ha svårt att träffa kvinnor, hemsida.

Det är ännu oklart varför Real Social Dynamics valt att ställa in sina Sverigebesök, men till DN har en företrädare sagt att de ska återkomma i frågan.

På många håll i världen har namninsamlingar arrangerats i protest mot Blancs planerade besök. Australien och Storbritannien har stoppat 25-åringen från att komma in i landet.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro