ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sexlekar gick överstyr – kropp hittad styckad och kokt

Victoria Gillberg · 26 Jan 2012
Uppdaterad 26 Jan 2012
Tyska bankmannen Carsten Srock försvann den andra januari. Nu har polisen hittad hans kropp i en lägenhet i Berlin.

Tyska bankmannen Carsten Srock försvann den andra januari. Nu har polisen hittad hans kropp i en lägenhet i Berlin. Foto: Getty Images


Brutalt mord chockar Berlins queervärld. Bankman mördades, kroppen styckades och kokades efter vad polisen tror vad sexlekar som gått över styr.

klar

Artikellänk är kopierad

I Berlin skakas man av ett brutalt mord. Den tyska tidningen BZ rapporterade i onsdags att polisen funnit den avlidna Carsten Srocks kropp styckad, delvis kokt och paketerad i platspåsar i en lägenhet i Berlin. Bland annat delar av huvudet upphittades i kastrull. Carsten Srock rapporterades försvunnen av sin pojkvän den andra januari. Enligt sajten queer.dk arbetade Srock, som var bankman, delvis på en bar i Berlin vid namn "Boiler". Han hade avslutat sitt arbetspass och ringt sin pojkvän och meddelat att han inte skulle komma hem den kvällen. Dagen efter var telefonen avstängd och Srock återvände aldrig. Kroppen hittades i en lägenhet tillhörande en Michael S som räddats av ambulanspersonal efter att han försökt ta sitt liv. Michael S ringde själv akut till sjukhuset efter ha skurit sina handleder. Det var när ambulanspersonalen hjälpte den skadade som de gjorde den fruktansvärda upptäckten. Åklagare tror att Srock mördades för sexuell njutning och att det varit en sexlek som   gått över styr. Mannen förhördes senare på sjukhus och erkände mordet. Han häktades i tisdags. Enligt polisen ska männen haft kontakt tidigare och beslutat att delta i sexlekar.  Mordet påminner om ett annat mord 2001 då Armin Meiwes, som senare kallades Kannibalen från Rotenburg, kastrerade, slaktade och åt en man. Meiwes ska ha träffat mannen på internet.

klar

Artikellänk är kopierad

Victoria Gillberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro