ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sexleksaker ska rädda Netonnet

Aron Andersson · 7 Maj 2013
Uppdaterad 7 Maj 2013
Sexleksaker på Netonnet

Sexleksaker på Netonnet


klar

Artikellänk är kopierad

De stora elkedjorna befinner sig i kris. Först Onoff och därefter Expert har tvingats lägga ner. Nu ska Netonnet vända trenden, med hjälp av sexleksaker. Marknadschefen: ”Har högre lönsamhet än traditionella hemelektronikprodukter”.

I dag släppte elektronikbutiken Netonnet nyheten att de börjar sälja intimprodukter. Produkterna går bara att köpa på nätet och kommer att levereras i “diskreta” lådor enligt företaget. De finns alltså inte tillgängliga i de lagerbutiker som kedjan har i dag.

På sajten ligger varorna under kategorin ”Personvård” och det handlar bland annat om produkter som massagestavar, glidmedel, erektionspumpar och penisringar. – Totalt i hela kategorin kommer det att landa på runt 100 produkter, även om jag inte tror vi är riktigt där ännu, säger Netonnets marknadschef Jonas Järrenfors, till Metro.

Är detta ert sätt att möta krisen i elektronikbranschen? – Ja, alltså, det är ju självklart så att vi måste titta på vilka produkter som bidrar till marginalen. Detta är en produktkategori som har högre lönsamhet än traditionella hemelektronikprodukter och här skapar vi förutsättningar för att få bättre lönsamhet, säger Jonas Järrenfors.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro