ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sexmötena i skogen avtar – nu besöks platsen av turister

Niklas Sandberg · 5 Jan 2016
Uppdaterad 5 Jan 2016
Tidigare kunde man finna skräp som porrtidningar på platsen.

Tidigare kunde man finna skräp som porrtidningar på platsen. Foto: SVT


Skogsvägen i Hyltena uppmärksammades tidigare i våras för att vara en mötesplats för sexgalna. Något som störde grannar och handikappridskolan Volt. Nu har sexaktiviteterna upphört och istället besöks platsen av nyfikna turister.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var tidigare i våras som den lilla skogsvägen i Hyltena hade blivit en mötesplats för människor som var ute efter sex. Både grannar och den lokala handikappridskolan Volt stördes av sexmötena och upplevde dem som stötande.

Nu har sexmötena upphört men människor fortsätter att besöka platsen. Dock handlar det nu om nyfikna människor som är intresserade av att se den gamla mötesplatsen, skriver SVT Jönköping.

– Det här har blivit något av en turistattraktion. Det är helt galet att det kan vara så spännande, berättar Simone Lönander på ridklubben Volt till SVT Jönköping.

►LÄS MER: Hemliga sexmöten i skogen stör ridskola

Hon vittnar om att det under sommaren och hösten vid flera tillfällen har kommit ut personer i sina bilar för att ta sig en titt på den gamla sexmötesplatsen. Detta trots att det inte längre finns några spår kvar som exempelvis porrtidningar, kondomer och gamla kläder.

– Det är ingen biltrafik alls på vägen nu. Inget skräp, ingenting. Det ser jättefint ut, säger Simone Lönander.

Det var efter att händelsen fick uppmärksamhet tidigare i våras som Jönköpings kommun, som äger marken, valde att städa upp och gallra bland träden för att göra platsen mer öppen. Efter detta har sexaktiviteterna på platsen upphört.

►LÄS MER: Läsarnas värsta hyresvärldar: Du får rummet om vi har sex

klar

Artikellänk är kopierad

Niklas Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro