ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Shakira: Mitt inre vilddjur gör mig lycklig

Mario Wisse · 14 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Det fanns en tid då Shakiras musik inte sålde något vidare. I dag har den colombianska sångerskan med rötter i Libanon sålt mer än 50 miljoner album.

Nu släpps Shakiras nya album "She Wolf". – Jag fick en bild av en She Wolf på hjärnan, och jag kunde inte bli av med den, säger Shakira till Metro, apropå namnet på album och singel.– Den här vargen är det primitiva vilddjuret som varje människa har inom sig. Ibland måste man släppa fram det, det är befriande.

När släppte du ut ditt vilddjur senast?– Det är för privat att prata om, men hon finns. Hon får mig att känna mig fri och lycklig!

Du anspelar mycket på sex i dina videor, särskilt i ”She Wolf”. Varför gör du det?– Sex?

Ja, eller kanske erotik …– Haha, jag skulle hellre kalla de spännande och sexiga rörelser. Det är en del av min personlighet. Jag är mer kvinnlig nu än för några år sedan. Jag vågade inte spela lika mycket på det då.

Får du kämpa för att se ut som du gör?– Jag gillar det inte, men jag har tränat hårt inför videon "She Wolf". Jag försöker leva hälsosamt. Det är viktigt för mig att visa mig som den jag är, min image är inget påhittat. Livet är kort och vi måste få ut så mycket som möjligt av det. Om någon ser min video och sedan vågar släppa fram sitt "vilddjur" så skulle det göra mig lycklig. Vet du, det här är den första videon där jag visar mina ben. Jag har aldrig riktigt gillat dem, men nu tänkte jag: det är faktiskt inte något fel på dem: Nu visar jag dem!

klar

Artikellänk är kopierad

Mario Wisse
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro