ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Shawn Mendes utfrågning i Metro: "Det var jättekul"

Anna Åslund · 20 Apr 2016
Uppdaterad 21 Apr 2016
Sjuttonåriga Shawn Mendes avslöjade bland annat om han skulle kunna tänka sig att dejta en svensk tjej samt bjöd på en dans i livesändningen av Metros "Fråga mig". 

Sjuttonåriga Shawn Mendes avslöjade bland annat om han skulle kunna tänka sig att dejta en svensk tjej samt bjöd på en dans i livesändningen av Metros "Fråga mig". 


Sjuttonåriga sångaren Shawn Mendes medverkade i går, onsdag, i Metros "Fråga mig" där han under 20 minuters livesändning besvarade tittarnas frågor. Han avslöjade bland annat om han dejtar någon och vilken som är hans största rädsla.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var en glad Shawn Mendes som under onsdagen besvarade 51 frågor från Metros tittare i "Fråga mig". Mendes har haft en enorm framgång över världen, framförallt med låten Stitches, och han berättar att han ibland bara skulle vilja vara en vanlig 17-årig kille och kunna göra saker som hans kompisar gör. 

– Men jag gillar att fokusera på de positiva sakerna istället för de dåliga. Jag får leva ut min dröm, jag kan inte följa med på alla fester som mina kompisar går på men jag får uppträda med Taylor Swift. 

►LÄS MER: Shawn Mendes avslöjar 5 saker om sig själv – som du inte visste

Mendes lever ett ovanligt liv för att vara tonåring och att gå i skolan är många gånger något som han inte hinner med. Trots det prioriterar han sin utbildning och ser till att göra läxorna på distans.

– Jag gör mitt jobb online och skickar det sedan till mina lärare. Det är inte enkelt, men jag gör det. 

Många av tittarna ville veta mer om Mendes kärleksliv och när han avslöjade sitt civilstånd passade han på att skoja till det med tittaren som ställt frågan. 

– Jag dejtar ingen så om du är ledig kan jag plocka upp dig klockan åtta.

Mendes bjöd på sig själv och både räknade till tio på svenska och sjöng en bit av sin låt Stitches, men när en tittare frågade om han kunde rappa spontant så tog han sin chans att dra i snöret och skippa frågan. Under 2016 hoppas han på att karriären fortsätter att gå uppåt. 

– Jag hoppas på en bra turné och att några av mina sånger ska bli stora och omtyckta. 

►LÄS MER: Shawn Mendes svarade på läsarnas frågor

Efter utfrågningen var Shawn på gott humör och hälsade att han "haft jättekul". Han skickade även kärlekshälsnignar till alla sina fans och sa att han hoppades på att kunna komma tillbaka till Sverige snart. Av totalt 51 frågor hade han en solklar favorit. 

– Frågan "Skulle du helst vilja ha armar som fingrar eller fingrar som armar?" gillade jag bäst, den var rolig. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Åslund
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro