ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sheraton Stockholm & Towers- Global

Stockholm TT · 8 Aug 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Global Finance läsare är ense: Sheraton Stockholm valt till årets bästa affärshotell

Internationella tidningen Global Finance läsare har valt Sheraton Stockholm Hotel till Best Business Hotel 2006, framför andra världskända hotell. Utmärkelsen tilldelas efter den årligt återkommande läsarundersöknineng där 10 000 läsare världen över fått nominera världens bästa hotell, flygbolag och flygplatser.

- Det är verkligen en ära att vårt hotell här i Stockholm blivit utnämnt till bästa affärshotell av många i världen, säger Dorthe Thing, VD för Sheraton Stockholm Hotel. Vi satsar mycket på komfort och trivsel för alla våra gäster och då vi har många affärsresenärer är det extra trevligt att de märker en skillnad i att bo hos oss. Självklart har vi också vårt fantastiska team som jobbar här på Sheraton Stockholm Hotel att tacka för priset.

Internationella affärstidningen Global Finance genomför årligen en läsarundersökning för att lista världens bästa hotell, flygbolag och flygplatser. Av tidningens 235 000 läsare fick 10 000 svara på en lång enkät för att fastställa läsarnas favoriter. Utmärkelsen ger en extra kick inför höstens satsningar på Sheraton Stockholm Hotel.

- Det är klart att vi tar åt oss av utmärkelsen och försöker höja nivån ännu högre nu för alla våra gäster, där vi ser en ökande trend bland just nationella och internationella affärsresenärer, fortsätter Dorthe Thing. Vi har haft en mycket bra vår och vi ser fram mot en höst med många intressanta och lyckade events, hög belägging samt en fullbokad agenda.

Jordgubbstema, Katten Gustav och hämtbara picknickkorgar

Andra nyheter för hotellet är samarbetet med filmbolaget 20th Century Fox, där fler filmiska inslag tar fart. Bland annat finns Katten Gustav i lobbyn lagom till filmpremiären. Hotellet har också speciella familjepaket där barnen äter gratis och bor för halva priset.

Temat för sommaren är jordgubbar och de återfinns såväl i menyerna som i de hämtbara picknickkorgarna för två personer "Evian Lovely Lunch" och "Evian Grill it". Korgarna finns även för Stockholmare eller andra gäster i samarbete med EVIAN. Jordgubbarna kan också avnjutas med SIAlyxglass avsmakningsmeny framtagen i samarbete med Sheraton Stockholm Hotels sommelier och SIAGlass.

För mer information och högupplösta bilder kontakta:

Anna-Karin Lindblad, Sheraton Stockholm, 08-412 34 00, [email protected]

Ylva Münz, Münz Ålenius Nordic PR, 08-692 65 16, [email protected]

Sheraton Stockholm Hotel & Towers är ett femstjärnigt hotell beläget centralt i Stockholm. Nära Stockholms affärsdistrikt, shopping och nöjen, perfekt för både affärsresenärer och turister. Men också för alla Stockholmare eller livsnjutare på besök. Hotellet har 462 rymliga rum med hög komfort i Sheraton Sweet Sleeper sängar, trådlöst bredband, 24 timmars roomservice och internationell frukost. Sheraton har Stockholms mest flexibla konferensvåning som kan ta emot receptioner för upp till 600 personer. I hotellet finns också in-Room Spa, gym, samt bankettmöjligheter. Sheraton Stockholm Hotel & Towers tillhör en av världens största hotellkedja Starwood Hotels & Resorts som består av Westin Hotels & Resorts, Le Meridien, Sheraton Hotels & Resorts och Four Points Hotels by Sheraton, St Regis, Luxury Collection, W Hotels och Aloft Hotels.

------------------------------------------------------------

Denna information skickades av Waymaker http://www.waymaker.se

Följande filer finns att ladda ned:

http://wpy.waymaker.net/client/waymaker1/WOLReleaseFile.aspx?id=256493&fn=wkr0001.pdf 

http://wpy.waymaker.net/client/waymaker1/ImageArchive/Image.aspx?image_id=14303

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro