ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Shit nu är jag här"

Erik Helmersson/TT SPEKTRA · 18 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
– En gång per år brukar jag komma tillbaka till Sverige och jag hoppas kunna göra det i sommar. Det vore jätteskönt att ligga på stranden, äta kräftor och bara slappa, säger Malin Åkerman från Cannes

– En gång per år brukar jag komma tillbaka till Sverige och jag hoppas kunna göra det i sommar. Det vore jätteskönt att ligga på stranden, äta kräftor och bara slappa, säger Malin Åkerman från Cannes Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

– Jag har alltid velat komma till Cannes – och shit, nu är jag här, säger svenska Malin Åkerman, en av ”Croi­set­tens” stjärnor med kom­mande filmen ” Bang bang club”.Framför fotograferna i Cannes står svenska Malin Åkerman, 31, bredvid henne Taylor Kitsch som spelade Gambit i ” Wolverine”-filmen.

Tillsammans med Ryan Phillippe har de huvudrollerna i ”Bang bang club” , en film med verklighetsbakgrund om en grupp legendariska fotografer som dokumenterade apartheids fall i Sydafrika på 1990-talet.

Malins rollfigur är en sammanslagning av två verkliga personer, fotografernas bildredaktör och

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Helmersson/TT SPEKTRA
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro