ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Shoppade Gucci och Armani – fick skulder på 300 000 kronor

Aron Andersson · 7 Nov 2013
Uppdaterad 7 Nov 2013
Shoppade Gucci och Armani – fick skulder på 300 000 kronor I ”Lyxfällan” får Leo veta att han spenderat över 100 000 kronor på kläder och krogen det senaste året.

Shoppade Gucci och Armani – fick skulder på 300 000 kronor I ”Lyxfällan” får Leo veta att han spenderat över 100 000 kronor på kläder och krogen det senaste året. Foto: Lyxfällan


Leo tröstshoppade Armanikläder och gick ut och festade. På ett år hade lyxvanorna kostat honom över 100 000 kronor. – Jag gick nog ut 10-12 gånger i månaden, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter programmet ser Leo ljusare på framtiden. – Det ser väldigt bra ut tycker jag. Jag har ändrat mitt beteende helt och hållet.
Efter programmet ser Leo ljusare på framtiden. – Det ser väldigt bra ut tycker jag. Jag har ändrat mitt beteende helt och hållet.Foto: TV3

I ”Lyxfällan” får Leo, 28, till slut hjälp med sin ekonomi. Då har han skulder på över 300 000 kronor. Pengarna har han lagt på dyra utekvällar och shopping av märkeskläder. – Jag var medveten om att jag hade många skulder. Jag hade försökt reda upp det själv, men hade inte lyckats, säger han till Metro. – För att trösta mig själv var det shopping som gällde.

Bara det senaste året har han spenderat över 100 000 kronor på att festa och köpa kläder från märken som Gucci, Armani och Louis Vutton. Det kunde bli flera utekvällar i veckan, och garderoben är fylld av dyra märkeskläder. Men i programmet får han till slut ett tufft uppvaknande. Trots en inkomst på över 20 000 kronor i månaden är han på väg mot personlig konkurs, och ett liv som hemlös. – Det kändes som en käftsmäll rakt i ansiktet, som jag behövde få också tror jag. De var väldigt hårda.

Situationen har nu förbättrats för Leo, som ser ljusare på framtiden. – Jag lärde mig ganska mycket, att ha koll på pengarna så klart, och att inte handla för mer än vad man har. Eftersom de varit hos mig och gett mig tips så är det inte så mycket festande och tröstshoppande längre, säger Leo.

Saknar du det? – Nej, det gör jag faktiskt inte. Inte alls.

”Lyxfällan” i TV3 sänds torsdag kl 20.00. LÄS MER: Sönerna äter upp hans jättelönFlydde till Las vegas med kreditskuldernaVar med i ”Lyxfällan” – kan inte få jobbLöshåret fick Emelies skulder att växa

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro