ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sidan 6: Bonden som hade en reservfru

Stockholm Peter Lindholm · 6 Dec 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Namn: Mikael Larsson Ålder: 42 år Yrke: Bonde. Bor: Gård utanför Götene på Västgötaslätten. Familj: Två söner. Gifter sig på lördag med Marita Carlqvist, 45. Aktuell: Valde sin blivande fru i gårdagens avsnitt av TV4-såpan "Bonde söker fru".

Fin, go, gullig, mysig, härlig, charmig och vettig. Det är tv-tittarnas återkommande omdömen om Mikael Larssons gästbok på TV4:s hemsida. Men han har inte bara vunnit folkets hjärtan efter sin medverkan i dokusåpan "Bonde söker fru", utan också en deltagares. I gårdagens avsnitt valde han Marita Carlqvist som tänkbar hustru och på lördag gifter de sig på riktigt. Men han hade en reserv om det inte skulle ha klickat.

Det var väl ändå ett spel för gallerierna det man kunde se i går? Visst hade du bestämt dig för Marita långt tidigare? - I viss mån. Men jag skulle nog ha kunnat levt med Anna (Lindström) också. Jag kan lova att den hon väljer är en lycklig kille. Men det var inte samma hjärtattraktion som jag nådde direkt med Marita.

Du hade garderat dig lite grann, menar du? - Ja, det måste man göra ibland, haha. Hon växte hela tiden den tjejen och jag skulle kunna ha levt med henne också. Men nu är det Marita jag blev kär i Marita och är det fortfarande.

Ni gifter er på lördag. Är det TV4 som bekostar bröllopet? - Ja, annars hade vi redan varit gifta. Men de ville vara med på det och man har ju ändå hängt ut sig så... vi har jobbat fram det här ihop.

Din medverkan har väl vänt upp och ned på tillvaron på många sätt. - Nja, inte hemma precis. Möjligen korna tittar lite snett: "Du är sen, var är maten?". Egentligen är det ingen skillnad.

Varken statsministern eller programledaren Peter Jidhe kände igen eller till dig när du dök upp som överraskningsgäst i SVT:s "Hos Jidhe" i lördags. - Nej, jag hade inte gjort det själv. Reinfeldt har ett arbete som kräver ganska mycket, han sitter knappast och tittar på dokusåpor. Och Jidhe....

... borde ha gjort det med tanke på att "Bonde söker fru" är ett av höstens mest sedda tv-program med över en och en halv mijon tittare. - Jo, ur den aspekten kanske. Jag måste säga att Reinfeldt fann sig mycket snabbare.

Vad hände mer på svensexan, förutom att ni inte blev insläppta på Spy bar? - Vi var först där de hade byggt upp en kopia av ishotellet (Absolut Icebar) och sedan åt vi middag på samma hotell (Nordic Light Hotel). Sedan var vi på Café Opera och i någon bar i ett gammalt cykelgarage, eller vad det nu var, tills på morgonen. Träffade lite folk och pratade jakt och så.

I nästa avsnitt åker du och Marita till Rom. Vad är mest romantiskt, Rom eller höskullen? -Jaha du... (lång tystnad)... bägge. Med rätt kvinna spelar det ingen roll var man är.

Har du saknat tv-kamerorna under hösten? - Nej, det har jag inte gjort, men jag blev inte störd av dem heller. Man tänker faktiskt inte på dem efter ett tag.

Du har kanske med egen på bröllopsnatten? - Haha. Nej, du! Så roligt ska vi inte ha det. Det finns en gräns där också. Just den biten blir nog bättre utan.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Peter Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro