ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sigge är mammornas absoluta favoritpappa

Ulrica Widsell · 16 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Författaren och IT-strategen Sigge Eklund blev utnämnd till Årets papa av tidningen Mama i går. Han är pappa till två söner, Truls, 3, och Viggo, 4, som följde med på gala i går kväll. 

Författaren och IT-strategen Sigge Eklund blev utnämnd till Årets papa av tidningen Mama i går. Han är pappa till två söner, Truls, 3, och Viggo, 4, som följde med på gala i går kväll.  Foto: Urban Brådhe


Jag jobbar med mitt dåliga samvete – det är kanske bra”

klar

Artikellänk är kopierad

Sigge Eklund är mammornas favoritpappa. Han utsågs i går av tidningen Mama och tidningens läsare till  Årets Papa. Tidningen korade också sex stycken Årets Mama vid en gala och modevisning på Café Opera i Stockholm i går till förmån för World Childhood foundation.

Författaren och IT-strategen Sigge Eklund, 33, är glad över utmärkelsen. Han är relationsrådgivare i Mama.

Vad gör dig till en bra pappa?– Jag är självkritisk och har väldigt dåligt samvete. Jag vill jobba bort det och det gör kanske att jag blir bra. Fast jag tänker inte att jag är en bra pappa. Jag tänker att jag har en bra relation till de här två personerna som är mina barn, säger Sigge Eklund.

klar

Artikellänk är kopierad

Ulrica Widsell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro