ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Signe Siemsen ny redaktör för metromode.se

Josefin Svenberg · 28 Sep 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Om en månad gör Signe Siemsen premiär som redaktör på metromode.se. – Det känns verkligen jätteroligt, säger Signe om det nya jobbet.

Om en månad gör Signe Siemsen premiär som redaktör på metromode.se. – Det känns verkligen jätteroligt, säger Signe om det nya jobbet. Foto: Lotta Bergseth


klar

Artikellänk är kopierad

Signe Siemsen ny redaktör för metromode.se. Blir Metros stjärna på webben – Marcella stjärna i tidningen.

Hon skriver en av landets mest kända modebloggar, har varit nattklubbschef på Spy Bar, gjort modelljobb för flera klädkedjor och frilansar som DJ och stylist.

Nu väntar en ny utmaning för 22-åriga Signe Siemsen, som har rekryterats från Rodeo som ny redaktör för metromode.se.– Det känns verkligen jätteroligt! Jag har fått förfrågningar från flera olika modebloggsajter, men valde metromode.se för att det kändes som den roligaste utmaningen, säger Signe, som har en tydlig vision för sajten:– Det ska bli den mest självklara modeportalen på nätet med de bästa bloggarna, de bästa modeartiklarna och snygga photoshoots.

Rekryteringen av Signe är en del i Metros stora satsning på mode både i tidningen och på webben.– Vi är mycket glada över den här rekryteringen. Marcella är vår stjärna i tidningen – Signe blir vår stjärna på nätet, säger Metros chefredaktör Per Gunne.Signe har premiär på metromode.se om en månad men redan nu finns fyra av Sveriges hetaste modebloggar på sajten, tillsammans med Metros globala moderedaktör Kenya Hunt.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro