ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sigrid ville betala för pizzasås – glaskrossades i ansiktet

Karl Enn Henricsson · 11 Okt 2017
Uppdaterad 12 Okt 2017
Sigrid Gustafsson misshandlades med ett ölglas då hon erbjöd sig att betala en 26-årig kvinnas pizzasås.

Sigrid Gustafsson misshandlades med ett ölglas då hon erbjöd sig att betala en 26-årig kvinnas pizzasås. Foto: Polisen/privat


Den 26-åriga kvinnan tyckte att pizzasåsen var för dyr. Sigrid Gustafsson erbjöd sig att betala, men fick då ett ölglas krossat i ansiktet. - Jag blev chockad och det gjorde väldigt ont. Sigrid kan vara märkt för livet, och nu har kvinnan dömts till fängelse.

klar

Artikellänk är kopierad

Sigrid Gustafsson, 22, stod i kön på en pizzeria i Arvika en natt i februari. Framför hennes stod en 26-årig kvinna som skulle beställa pizza, men då såsen skulle kosta tio kronor extra började kvinnan munhuggas med personalen.

– Jag erbjöd mig att betala för såsen. Hon var arg och skrek åt dem som jobbade där. Då hon började slå på kortautomaten sa jag till henne att lugna sig, berättar Sigrid.

– Då vände hon sig om och slog mig med ett ölglas i ansiktet. Jag blev chockad och det gjorde väldigt ont.

Medan Sigrid fördes med ambulans till sjukhus grep en polispatrull den 26-åriga kvinnan. Nu har kvinnan dömts för grov misshandel till skyddstillsyn och tre månaders fängelse, vilket nwt.se har rapporterat om.

”NN har inte själv kunnat beskriva sitt handlade i det mest avgörande skedet av händelseförloppet”, går att läsa i domen.

Bland annat skadades Sigrid i kinden.

– Jag har ett ärr under ögat och jag vet inte om det kommer gå bort. Jag får många kommentarer kring det, och ska snart genomgå plastikkirurgi, säger hon.

Den 26-åriga kvinnan ska även betala ett skadestånd om närmare 30 000 kronor till Sigrid.

klar

Artikellänk är kopierad

Karl Enn Henricsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro