ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Silvana Imam bjöd upp publik – utreds för brott

Gustaf Larsson · 15 Aug 2018
Uppdaterad 15 Aug 2018

Foto: IBL


Hiphop-artisten Silvana Imam bjöd upp sin publik på scen under en spelning i Malmö på tisdagen. Runt 120 personer äntrade scenen och stjärnan utreds nu för brott, rapporterar Sydsvenskan.

klar

Artikellänk är kopierad

En av Sveriges just nu största hiphop-stjärnor utreds för framkallande av fara för annan. Under en spelning på Malmöfestivalen på tisdagen uppmanade hon sin publik att göra henne sällskap på scenen, vilket slutade med att 120 personer tog sig upp, rapporterar Sydsvenskan.

– Det är en mycket allvarlig situation och vi är tacksamma att det inte blev allvarligare än det blev. Personalen var helt oförberedd på händelsen, säger polisens pressinformatör Nils Norling, till tidningen.

Det var under Imams sista låt som händelsen ägde rum. En kameraman ska ha blivit nertrampad av folkmassan.

– Scenen är stabil nog att klara så mycket folk, i och för sig. Däremot hotades en del av den tekniska utrustningen, säger Nils Norling till Sydsvenskan.

Enligt arrangören är det även fråga om avtalsbrott. De har själv inte pratat med artisten ännu, enligt Erland Weerasinghe, enhetschef på gatukontorets arrangemangsenhet.

– Situationen är ganska färsk så det kan jag inte säga än. Men det är ett avtalsbrott, säger han till tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro