ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Singelmingel efter jobbet nya trenden

Andreas Nordh · 6 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Berit Carlsson och Martin Alfborger minglar på Singel after work på Kometen i Göteborg. – En kompis frågade om jag ville hänga på och jag tänkte att det kunde vara kul att pröva, säger Martin.

Berit Carlsson och Martin Alfborger minglar på Singel after work på Kometen i Göteborg. – En kompis frågade om jag ville hänga på och jag tänkte att det kunde vara kul att pröva, säger Martin. Foto: Christina Blom


klar

Artikellänk är kopierad

Trött på att vara singel? Nu har Sveriges singlar en egen after work.I går hölls Sveriges första after work enbart för singlar i Göteborg. Det var efter en enkätundersökning som nätverket Singel i Sverige genomförde som det framkom att singlar vill ha specifika mötesplatser för likasinnade. Planer på att starta after work för singlar i Stockholm och Malmö är på gång. Tanken är att mötesplatser för singlar ska finnas på olika platser i Sverige på samma dag i månaden så att det ska finnas en after work för singlar var man än befinner sig. Nu viks varje första torsdag i månaden på Restaurang Kometen i Göteborg åt singlar. Men en grundlig kontroll av besökarna kommer inte att göras.– Nej, det kan vi ju inte göra. Vi får helt enkelt lita på att människor är vad de utger sig för att vara, säger Helén Andersson på Singel i Sverige.Medlemmar från Singel i Sverige får en gratis drink vid träffarna, men alla önskas välkomna.

klar

Artikellänk är kopierad

Andreas Nordh
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro