ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sista programpunkten innan förlossningen

Metro · 22 Feb 2012
Uppdaterad 22 Feb 2012

Avskedslunch för Tarja Halonen blir Victorias sista uppdrag

klar

Artikellänk är kopierad

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på den sista officiella programpunkten före nedkomsten: Lunch på Slottet med Finlands avgående president  Tarja Halonen.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på den sista officiella programpunkten före nedkomsten: Lunch på Slottet med Finlands avgående president  Tarja Halonen.Foto: Pontus Lundahl/Scanpix

Kronprinsessan deltog för sista gången i en officiell programpunkt före den planerade nedkomsten som enligt hovet är beräknad till ”början av mars”. Bilden togs under en lunch för Finlands avgående president Tarja Halonen på Kungliga slottet.

Lunchen arrangerades av de blivande morföräldrarna kungen och drottningen. 

Det är inte känt var tronföljaren kommer att födas men Karolinska är en het gissning. Sedan förra veckan sitter pressfotografer på pass utanför både sjukhuset och kronprinsessparets hem Haga slott. Polisen har dessutom spärrat av flera parkeringsplatser utanför Karolinska för mediebevakningen. 

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro