ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sista träningsrycket inför Tough viking

Hanna Bergman · 2 Maj 2018
Uppdaterad 2 Maj 2018

Nu är det 1,5 vecka kvar till Tough Viking Stockholms stadion och imorgon, torsdag, är det den sista No More Bad Days-träningen för säsongen.

klar

Artikellänk är kopierad

Under våren har vi i denna artikelserie kunna erbjuda er läsare en rad roliga och utmanade övningar som gör dig förberedd för ett hinderbanelopp. Vi hoppas ni känner er redo och starka!

Övningarna tränar alla kroppens muskler, vilket är den absolut bästa träningen. En allsidig träning som du kan anpassa efter dina egna förutsättningar, båda kring hur starkt du är samt vilken tid du har att lägga på träningen. Många av våra övningar kan du utföra hemma med de saker du har i hemmet och du slipper åka till gymmet!

Klätterplankan

Den klassiska övningen plankan fast i ny tappning. Du börjar genom att stå upp och sedan fälla ner armarna så att du står på alla 4 med rumpan i vädret. Sen går du framåt med händerna tills du står i en planka. Sedan börjar du gå framåt med benen tills du står i utgångspositionen igen.

Apan

En rolig parövning där en person hoppar upp på ryggen på den andra personen. Sedan ska man försöka klättra runt den stående personen utan att sätta ner fötterna i marken. Detta är en kul samarbetsövning där personen som står upp måste hjälpa personen som klättrar.

Knäböj med vikt

Detta är som ett klassiskt knäböj fast man har vikter i händerna och efter ett knäböj så stäcker du armarna rakt upp med vikterna i händerna. När du går ner i ett knäböj igen så tar du ner armarna mot axlarna.

Jaga en kompis

Ställ upp 2 koner eller stolar och jaga varandra till den ena kan kulla den andra i ryggen. Denna övning går att göra på korta avstånd eller längre avstånd, ni väljer själva hur snabbt och länge ni orkar köra.

klar

Artikellänk är kopierad

Hanna Bergman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro