ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sistaplats för Panetoz

Nina Andrén · 7 Mar 2014
Uppdaterad 4 Mar 2016

klar

Artikellänk är kopierad

Panetoz känns också lite bortglömda sen vinsten i Linköping tillsammans med Sanna Nielsen.

Det är först när man hör och ser killarna på scenen igen som man sitter här och gungar med i låten och tänker för sig själv “fan, det här svänger ju”. Det gör ju det. På ett sånt där sommarplågevis. Ingen kan beskylla “Efter solsken” för att vara något annat än ett glädjepiller.

Gruppen sprider lika mycket glädje på scenen som själva låten gör. Trots att det bara är ett rep av många bjuder de på sig själva och kör så det ryker. Inför sista genomgången bryts repet två gånger i rad på grund av tekniskt strul två sekunder in i låten. Studiomannen Hence von Zweigbergk är blixtsnabb med att skämtsamt uppmana bandet “att se lite gladare ut”. I dag repar de i vanliga kläder, antar att kostymerna från deltävlingen är på i finalen.

Däremot tror jag att de får det jäkligt tufft på lördag. De flesta TV-tittare borde redan ha bestämt sig för vad de ska rösta på och Panetoz lär inte hamna i toppskiktet. Om något skulle jag tippa att de får lunka hem med sistaplatsen. Men under ett så här starkt år i finalen är det inte fy skam ändå. Och en radiohit fram till sommaren är ju gjuten.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro