ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Självsäker Ellie Goulding klär av sig naken under intervjun

Emma Björkman · 30 Jan 2014
Uppdaterad 1 Feb 2014

Ellie Goulding återvänder till Stockholm med mer självförtroende än tidigare. I kväll spelar hon på Fryshuset. – Jag har en bättre show nu, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Ellie Goulding spelade in en låt med sin ex-pojkvän Skrillex och Swedish House Mafia 2012.    – Jag vet inte vad som hände med den, den släpptes aldrig, säger hon.
Ellie Goulding spelade in en låt med sin ex-pojkvän Skrillex och Swedish House Mafia 2012.   – Jag vet inte vad som hände med den, den släpptes aldrig, säger hon.

Ellie Goulding tuggar snabbt mellan frågorna. Hon har precis avslutat ett boxningspass och äter ett återhämtningsmål. Hon lägger ifrån sig telefonen en kort stund för att byta sina svettiga kläder. – Nu är jag helt naken! ropar hon. Den 27-åriga brittiska stjärnan, känd för låtar som ”Lights”, ”Anything could happen” och ”I need your love” med dj:n Calvin Harris, är även omskriven för sitt träningsintresse.  – Jag vill inspirera folk att bli vältränade, säger Ellie Goulding. – Om jag inte hade varit artist skulle jag ha velat jobba som personlig tränare. Jag hade nog varit ganska hård. I kväll uppträder hon Fryshuset i Stockholm. Hon säger att allt under turnén känns bättre jämfört med tidigare. – Jag är mer självsäker nu. Sedan jag var i Europa sist har jag turnerat med Bruno Mars och gjort en egen turné i Storbritannien så jag och mitt band är mycket mer följsamma, avslappnade och säkra den här gången, säger Ellie Goulding. I oktober 2012 kom hennes senaste album ”Halcyon”. Den släpptes som en förlängd version – ”Halcyon days” – i augusti förra året och har toppat den brittiska albumlistan och, enligt Daily mail, sålt bäst hittills under 2014. Ellie Goulding har börjat fundera på uppföljaren och hoppas kunna hitta studiotid under turnén och ”experimentera med producenter” som hon träffar på vägen. Hon är också sugen på ett samarbete med electrobandet Rudimental som är förband till henne i vår. – Jag älskar dem och om de är sugna så vill jag jobba ned dem. De är innovativa, jag skulle vilja hänga i studion med dem ett par dagar.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro