ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sju bilar i krock på riksväg 40

TT · 15 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Sju bilar var inblandade i en trafikolycka på riksväg 40 väster om Bollebygd tidigt på torsdagsmorgonen.Orsaken till olyckan är oklar, liksom det var oklart om någon har skadats.Det ska vara mycket halt på bron enligt räddningspersonal på plats. Vid sju-tiden stod trafiken helt stilla i riktning mot Göteborg. Enligt stabschefen vid räddningstjänsten är bärgningsarbetet besvärligt och kommer att ta lång tid, skriver Borås Tidning.

Halka har orsakat flera olyckor under morgonen, på flera håll i landet.

Vid Hanstaavfarten nära Vingåker åkte en personbil och en minibuss av riksväg 52.

Personbilsföraren klämdes fast och skadades allvarligt. Föraren av minibussen skadades lindrigare. Båda fördes till sjukhus i Eskilstuna.

På E 4 söder om Nyköping körde en bil i diket och voltade. En man skadades, skriver Södermanlands Nyheter på nätet. Bilen var på väg norrut när den kom av vägen och voltade. Den skadade mannen fördes med ambulans till sjukhus.

Sju bilar var inblandade i en trafikolycka på riksväg 40 väster om Bollebygd tidigt på torsdagsmorgonen.

Orsaken till olyckan är oklar, liksom det var oklart om någon har skadats. Enligt stabschefen vid räddningstjänsten är bärgningsarbetet besvärligt och kommer att ta lång tid, skriver Borås Tidning.

Även i Västeråstrakten var det mycket halt på vägarna i morse och flera trafikolyckor inträffade, dock utan allvarligare personskador, enligt polisen.

I centrala Västerås var sju personbilar inblandande i en krock. På E 18 öster om Västerås körde en lastbil in i ett räcke, vilket orsakade störningar i trafiken. På samma väg krockade även en personbil med ett vägräcke.

I närheten av Löttingetunneln vid Täby norr om Stockholm körde en bil av vägen och voltade vid sex-tiden i morse. Föraren kastades ur fordonet och har förts till Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Det är oklart hur pass svårt skadad han är.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro