ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sju sanningar från Avicii

Anneli Sandberg · 13 Sep 2013
Uppdaterad 13 Sep 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Under fredagen släpptes en av årets mest efterlängtade skivor, Aviciis "True", på Spotify. För att fira släppet lät musiktjänsten Avicii avslöja sju sanningar om sig själv.

1. Första ställe som jag någonsin DJ:ade på: Club Louie i Miami  2010. 2. Person som jag drömmer om att samarbeta med: Adele, är hennes röst är otrolig. 3. Denna feedback kommer jag aldrig att glömma: När jag hörde Pete Tong prata om min första låt “Man Man” i hans show redan 2009. 4. Första instrumentet som jag lärde mig att spela: Gitarr. 5. Denna artist är jag avundsjuk på: Jag försöker att inte jämföra mig med andra – jag gör min grej och fokuserar på det 110%. 6. Den här låten förändrade mitt liv: Byron Stingily – Get Up (Everybody). Den här låten är en gammal klassiker, enkel men ändå fantastisk! 7. Mitt bästa råd till blivande DJs där ute: Ge inte upp! Det tar lång tid att verkligen få grepp om produktionsdelen, och samma sak med att lära sig bemästra utrustningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro