ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

SK söker revansch efter förra årets misslyckande i Malmö

Erik Glanell · 31 Aug 2017
Uppdaterad 31 Aug 2017
Gabriel "FalleN" Toledo är brasilianska laget SK-gamings ledare och en av världens bästa spelare med AWP:n.

Gabriel "FalleN" Toledo är brasilianska laget SK-gamings ledare och en av världens bästa spelare med AWP:n. Foto: Adela Sznajder/Dreamhack


Gabriel "FalleN" Toledo och mannarna i SK-gaming är i Malmö med ett mål. Att få revansch efter förra årets flopp.

klar

Artikellänk är kopierad

Förra året tog det slut för brassarna i SK-gaming, då under namnet Luminosity gaming, redan i gruppspelet på Dreamhack masters i Malmö. Det ska det bli ändring på i år enligt lagledaren Gabriel ”FalleN” Toledo.

– Förra året var vår prestation en väldigt stor besvikelse och nu vill vi få revansch. Atmosfären var fantastisk och vi vill gå upp på scenen och ge fansen en bra match. Och så vill vi vinna förstås, säger han.

Utvecklingen inom Counter strike de senaste åren med flera olika lag som vinner de största tävlingarna visar också på en annan stor faktor i spelet, enligt Gabriel ”FalleN” Toledo.

– Konkurrensen är så hård att dagsformen är det som många gånger avgör, säger han.

Med alla topplagen på plats under Dreamhack masters i Malmö finns det fortfarande en konkurrent som den brasilianske stjärnkrypskytten mer än gärna skulle sätta på plats.

– Astralis har varit våra främsta rivaler tidigare så självklart vill vi slå dem. Vi vill vinna hela turneringen så då är det troligt att vi också måste slå Astralis, säger han.

Samtidigt som alla lagen i turneringen tillhör den absoluta världstoppen har det under sensommaren skett stora förändringar i flera av uppställningarna. Det tillsammans med spelarnas uppehåll under sommaren gör att det är svårt att se vilka som kommer att gå längst i turneringen.

– Den förta turneringen efter sommaruppehåll är en av de svåraste att förutspå. Jag antar att lag som inte har förändrats, som Astralis eller vi är favoriter. Samtidigt har kanske omkastningarna fått in ny energi i de andra lagen. Jag tror att det är många lag som kan gå långt utöver de tidigare nämnda. FaZe, Na’Vi, G2 eller kanske en skräll som mousesports, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro