ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skaffa ny stil på festivalen

Ingrid Arinell · 22 Aug 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011
Malin Berg ger Alice Fresia Rydhagen ny frisyr. 

Malin Berg ger Alice Fresia Rydhagen ny frisyr. 


klar

Artikellänk är kopierad

Nya smycken piggar alltid upp.
Nya smycken piggar alltid upp.

Fixa till stilen på festivalområdet innan du ger dig ut på kvällens konserter. Metro har hittat fyra ställen där du kan bli uppiffad för en billig peng.

T-shirt• Hos killarna från Visby får du designa din egen t-tröja. En tröja med valfritt motiv kostar 120 kronor. Skriv något fräckt eller filosofiskt och glid runt på festivalen med ditt egenkomponerade tryck på bröstet.

Är du ute efter ett schyst span kan du på ett smidigt sätt berätta att du är singel. Eller gör din egen idoltröja, typ ”Jag diggar Peps”.

Smycken• Komplettera din oufit med lite blingbling. På designmarknaden Merkado finns mängder med coola smycken. De billigaste kostar runt 50-lappen.

Tatuering• Om du är sugen på en tatuering, men osäker på om du vill föreviga utsmyckningen, kan du skaffa fejkvariant som håller i en vecka. Plastatueringen sprayas på med hjälp av en schablon.

Frisyr• Eleverna från Leep School of hair är de dåliga hårdagarnas räddning. Du får cirka en kvart i frisörstolen alldeles gratis. Tiden räcker inte till för att fixa en ny frisyr, men du kan få skruvlockar, putsa luggen eller platta håret. 

Elin Ripskog säljer accessoarer.
Elin Ripskog säljer accessoarer.
klar

Artikellänk är kopierad

Ingrid Arinell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro