ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skalle med död åt pedofiler” inristat hittad

Tomas Lundin · 8 Nov 2013
Uppdaterad 8 Nov 2013
Skalle med ”död åt pedofiler” inristat hittad Antibes på franska rivieran är de rika och berömdas lekplats. Nu skakas orten av ett mordmysterium.

Skalle med ”död åt pedofiler” inristat hittad Antibes på franska rivieran är de rika och berömdas lekplats. Nu skakas orten av ett mordmysterium. Foto: All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

Stéphane Hirson försvann 1994.
Stéphane Hirson försvann 1994.

Människoben efter flera personer har upptäcks på havet utanför lyxorten Antibes och startat ett omfattande mordutredning. På en skalle var ”Död åt pedofiler” inristat. 

Benen hittades vid foten av en klippa vid Cap d'Antibes av en dykare som letade efter sjöborrar redan i februari, skriver The Guardian. De kommer från åtminstone fyra olika personer och har legat i vattnet i minst tio år. 

DNA-test från ett överarmsben visar nu att det kommer från 17-årige Stéphane Hirson, som försvann 1994. Parisbon Stéphane skulle möta en kompis då han försvann några dagar före sin 18-årsdag. Enligt hans föräldrar hade han sagt att han skulle åka till Spanien och hade ingen anledning att befinna sig på franska rivieran. 

De andra benen är fortfarande ett mysterium. Samtliga ben – ett lårben från en man, ett manligt och ett kvinnligt överarmsben, en skalle och en del av ett käkben –  tillhör personer under 30 utom skallen, som är från en man under 50. 

På skallen har dessutom inskriptionen ” Död åt pedofiler” ristats in. Enligt en källa till tidningen Le Parisien ska dessutom vad som liknar en måltavla vara ritad i mörkt bläck.

Hur länge de legat i vattnet och hur de kan kopplas till varandra är nu något som fransk polis ska utreda.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro