ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skandaler vi minns från 2013

Emma Björkman · 18 Dec 2013
Uppdaterad 20 Dec 2013
5. Reese Witherspoon, 37, skådis När polisen stoppade henne och hennes make, agenten Jim Toth, misstänkta för rattfylla i slutet av april hjälpte det inte att stjärnan sa: ”Vet du vem jag är?”. Istället greps hon för förargelseväckande beteende och hennes maken greps för rattfylla. Hon dömdes till böter och han till samhällstjänst och ett alkohol-utbildningsprogram. Efter gripandet sa Reese Witherspoon till Entertainment Weekly att hon var ”djupt generad” över sakerna hon sagt.

5. Reese Witherspoon, 37, skådis När polisen stoppade henne och hennes make, agenten Jim Toth, misstänkta för rattfylla i slutet av april hjälpte det inte att stjärnan sa: ”Vet du vem jag är?”. Istället greps hon för förargelseväckande beteende och hennes maken greps för rattfylla. Hon dömdes till böter och han till samhällstjänst och ett alkohol-utbildningsprogram. Efter gripandet sa Reese Witherspoon till Entertainment Weekly att hon var ”djupt generad” över sakerna hon sagt.


Apor på vift, drogrykten, twerk-danser, Twitter-raseri och förargelseväckande beteende. Här är fem skandaler vi minns från i år.

klar

Artikellänk är kopierad

4. Chris Brown, 24, sångare 
  För fyra år sedan dömdes Chris Brown för att ha misshandlat Rihanna. I år har han varit inblandad i bråk vid två tillfällen. I slutet av januari kom rapporter om att han och hans kompisar hamnat i dispyt med r’n’b-sångaren Frank Ocean och hans entourage. Nu har Frank Oceans kusin stämt Chris Brown på 20 miljoner kronor för "smärta och lidande", uppger Tmz.com. I slutet av oktober greps Chris Brown misstänkt för att, tillsammans med sin livvakt, ha attackerat en man utanför ett hotell i Washington men han släpptes strax därefter.
4. Chris Brown, 24, sångare För fyra år sedan dömdes Chris Brown för att ha misshandlat Rihanna. I år har han varit inblandad i bråk vid två tillfällen. I slutet av januari kom rapporter om att han och hans kompisar hamnat i dispyt med r’n’b-sångaren Frank Ocean och hans entourage. Nu har Frank Oceans kusin stämt Chris Brown på 20 miljoner kronor för "smärta och lidande", uppger Tmz.com. I slutet av oktober greps Chris Brown misstänkt för att, tillsammans med sin livvakt, ha attackerat en man utanför ett hotell i Washington men han släpptes strax därefter.
3. Amanda Bynes, 27, skådespelare 
  En gång i tiden var Amanda Bynes känd som en gullig helylletjej i serier som ”The Amada show” och ”Ska du säga!”. I år har medias skriverier om henne handlat om hennes klammerier med rättvisan, bland annat har hon gripits för innehav av marijuana och ska ha kastat ut en bong från sitt fönster. Hon har även låtit höra från sig på Twitter och skapat rubriker med att gå hårt åt alla från presidentparet till Miley Cyrus och sin familj. När hon genomgick en psykiatrisk utvärdering och senare skrevs in på rehab höjde ingen på ögonbrynen.
3. Amanda Bynes, 27, skådespelare En gång i tiden var Amanda Bynes känd som en gullig helylletjej i serier som ”The Amada show” och ”Ska du säga!”. I år har medias skriverier om henne handlat om hennes klammerier med rättvisan, bland annat har hon gripits för innehav av marijuana och ska ha kastat ut en bong från sitt fönster. Hon har även låtit höra från sig på Twitter och skapat rubriker med att gå hårt åt alla från presidentparet till Miley Cyrus och sin familj. När hon genomgick en psykiatrisk utvärdering och senare skrevs in på rehab höjde ingen på ögonbrynen.
2. Miley Cyrus, 21, artist 
  Drog till sig världens uppmärksamhet när hon rev av det ökända uppträdandet på MTV Video Music Awards den 25 augusti. En hudfärgad latexbikini, utmanande twerkdans och sexuella anspelningar med en stor skumgummihand blev för mycket för vissa tittare – som rasade.  Men Miley Cyrus lät sig inte bekommas. I musikvideon till ”Wrecking ball” är hon helt naken och gränslar en rivningskula och på MTV European Music Awards chockade hon publiken med att tända en joint på scenen.
2. Miley Cyrus, 21, artist Drog till sig världens uppmärksamhet när hon rev av det ökända uppträdandet på MTV Video Music Awards den 25 augusti. En hudfärgad latexbikini, utmanande twerkdans och sexuella anspelningar med en stor skumgummihand blev för mycket för vissa tittare – som rasade.  Men Miley Cyrus lät sig inte bekommas. I musikvideon till ”Wrecking ball” är hon helt naken och gränslar en rivningskula och på MTV European Music Awards chockade hon publiken med att tända en joint på scenen.
1. Justin Bieber, 19, artist 
  I år gick gossebarnet från snäll till rebell. Hans beteende de senaste månaderna har suddat ut hans tidigare image som gullig tonårsidol. Rubrikerna har gått från att handla om hans musik till att basunera ut hans senaste skandaler. Och det har funnits en hel del att skriva om.  Under året har popstjärnan klämt ett fan på bröstet, varit flera timmar sen till konserter, attackerat en paparazzifotograf, anklagats för att ha spottat på sin granne, fått sin apa Mally konfiskerad i Tyskland och besökt en bordell i Rio de Janeiro. Bland annat. Han har även omgetts av drogrykten och tagit alla tillfällen i akt att lägga upp avklädda bilder på sig själv på instagram.
1. Justin Bieber, 19, artist I år gick gossebarnet från snäll till rebell. Hans beteende de senaste månaderna har suddat ut hans tidigare image som gullig tonårsidol. Rubrikerna har gått från att handla om hans musik till att basunera ut hans senaste skandaler. Och det har funnits en hel del att skriva om.  Under året har popstjärnan klämt ett fan på bröstet, varit flera timmar sen till konserter, attackerat en paparazzifotograf, anklagats för att ha spottat på sin granne, fått sin apa Mally konfiskerad i Tyskland och besökt en bordell i Rio de Janeiro. Bland annat. Han har även omgetts av drogrykten och tagit alla tillfällen i akt att lägga upp avklädda bilder på sig själv på instagram.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro