ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skånes fem bästa badstränder

Lilla vardag · 2 Jun 2017
Uppdaterad 2 Jun 2017
Sandhammaren på Österlen är en av stränderna Lilla vardag tipsar om.

Sandhammaren på Österlen är en av stränderna Lilla vardag tipsar om. Foto: Alamy


Sol och värme. Då vill man förstås besöka en badstrand. Här ger Lilla vardag sina fem bästa tips för en härlig dag på stranden.

klar

Artikellänk är kopierad

Ribersborg.

Malmöklassikern som på sommaren lockar allt från varma hundar och stora barnfamiljer till skateboardåkare och badfantaster. Här kan du lägga dig och välja mellan att njuta på sandstrand och gräsmatta, allt beroende på tycke och smak. När det är dags för ett dopp har du sandstranden samt omkring tio bryggor att välja mellan detta är därför en badplats som passar en rad olika badtyper.

Västra Hamnen.Hit cyklar vi helst när sommardagarna är extra heta och vi vill svalka oss snabbt. Här hoppar du ner i lite djupare vatten och svalkar dig utan att behöva köa till trappor och stegar. Är du dessutom en person som inte gillar att ligga i sanden är denna långa strandpromenad något för dig!

Klagshamn.En barnvänlig strand med goda skuggmöjligheter. Här finns toaletter, kiosk och lite grundare vatten. Här kan barnen varva badandet med klätterställning och rutschkana.

Sandhammaren.Ta dig till Österlen, här kryllar det av fina stränder. En av våra favoriter är Sandhammaren. Här går det att knö in sig bland alla andra soldyrkare mitt på stranden eller så hittar du en vindstilla sandgrop bland tuvorna lite längre upp.

Lomma Beach.Inte alltför många minuter bort med buss och du är framme på stranden som för många boendes i och strax utanför Malmö är en favorit. Här finns under högsäsong allt från glass och mat till vattensporter.

Clara Sundelius och Zandra Andersson driver Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn.

klar

Artikellänk är kopierad

Lilla vardag
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro