ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skelettmålet är väldigt speciellt”

Fredrik Beckman · 20 Nov 2012
Uppdaterad 20 Nov 2012
Den 37-åriga kvinnan boende i Bergsjön är inte dömd för brott tidigare och anses inte ha några psykiska störningar.

Den 37-åriga kvinnan boende i Bergsjön är inte dömd för brott tidigare och anses inte ha några psykiska störningar. Foto: Christina Blom


Av en slump hittade polisen skelettdelar hos den 37-åriga kvinnan. Bland annat ska det finnas uppgifter om att hon har haft delarna av sexuella motiv. I dag lämnar åklagaren in åtalet till tingsrätten.

klar

Artikellänk är kopierad

Allt kring utredningen om de skelettdelar polisen hittade vid ett tillslag mot den 37-åriga kvinnan i Bergsjön är än så länge hemligt. Men att det handlar om en utredning som är mycket ovanlig går att läsa mellan raderna.

Kvinnan är misstänkt för brott mot griftefriden och i dag kommer Kristina Ehrenborg-Staffas, åklagare, att lämna in en stämningsansökan till tingsrätten i Göteborg. Då blir också det mesta ur förundersökningen offentligt.

– Det är väldigt speciellt. Jag kommer att besvara alla frågor i morgon (läs i dag), säger Ehrenborg-Staffas.

Enligt uppgifter till Göteborgs-Posten kan det vara så att kvinnan har använt skelettdelar i sexuellt syfte.

– Jag vill inte kommentera någonting förrän i morgon, säger Ehrenborg-Staffas.

Delarna ska hon ha inhandlat via sajter på internet. Kvinnan misstänks också ha sålt skelettdelar till andra personer, enligt GP.

I och med de speciella omständigheterna som kommer att bli offentliga kring åtalet mot den 37-åriga kvinnan har polis och åklagare samlat till presskonferens i dag på förmiddagen.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Beckman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro