ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skifs bjuder på klassiker

TT · 5 Dec 2013
Uppdaterad 5 Dec 2013
Skifs bjuder på klassiker

Skifs bjuder på klassiker


klar

Artikellänk är kopierad

 Bäst på tv: 

En vinner, en försvinner

1

 Idol. Efter en säsong med känslosvall hos jurymedlemmar och sångare ska en vinnare koras i ”Idol” i kväll. Finalen i Globen kommer att gästas av Robbie Williams, som bland -annat ska sjunga tillsammans med årets två finalister. Robin Stjernberg, ”Idol”-finalist 2011, ger råd till finalisterna: ”Var er själva, och känn att ni är on top of the world.” TV 4, 20.00.

Skifs bjuder på klassiker

2

  Tack för musiken. Återigen bjuder Niklas Strömstedt in artister ur Sveriges toppskikt. Först ut denna gång är Björn Skifs, som bjuder på flera av -sina största hits. ”Det är en dubbel känsla att framföra en del av de här låtarna. Samtidigt är jag tacksam att de har betytt så mycket för en publik”, säger Skifs. SVT1, 21.00.

Radioprofiler gör upp på spåret

3

 På spåret. Två radioprofiler tävlar mot varandra. Martina Thun från ”Morgonpasset i P 3”, tävlar med Ulf -Danielsson, professor i teoretisk fysik. Motståndare är Christian Olsson från -Radiosporten och ”Karlavagnen” i P 4, och Helen Alfredsson. SVT 1, 20.00.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro