ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skjuten man identifierad

TT · 5 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Mannen påträffades på Grenadjärsgatan i Helsingborg strax efter klockan sju på kvällen.
Mannen påträffades på Grenadjärsgatan i Helsingborg strax efter klockan sju på kvällen.Foto: SCANPIX

Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för mordet på en man i Helsingborg på måndagskvällen. Den döde har under natten identifierats som en 20-årig man från Helsingborg.Mannen påträffades på Grenadjärsgatan i Helsingborg strax efter klockan sju på kvällen. Han låg intill en cykelbana, och kroppen hade skottskador. Polisen inledde en förundersökning med brottsrubriceringen mord alternativt dråp.Den döde är känd av polisen sedan tidigare och rörde sig i kriminella kretsar. En teori är därför att han skjutits som led i någon form av uppgörelse mellan kriminella och att det i så fall finns en krets av personer som kan vara intressanta i utredningen.

Skånepolisens informationsdirektör Lars Förstell säger till Kvällsposten att det inte handlar om mc-relaterad brottslighet.Under natten till tisdagen genomfördes en teknisk undersökning på fyndplatsen. Det finns vittnesuppgifter som tyder på att skottlossningen skedde cirka 45 minuter innan mannens kropp hittades.Länskriminalen i Skåne har nu tagit över utredningen.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro