ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sköna vurpor på Youtube

Metro.se · 1 Jul 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Klicka på bilderna för att se klippen

klar

Artikellänk är kopierad

Skakig modell ramlar två gånger

Många modeller har ramlat på catwalken i högklackat, men den här stackars tjejen lyckas trilla två gånger – under en vända. Nyhetsuppläsaren kan inte sluta garva åt olyckan i studion.

Roboten är lite för mänsklig

Asimo är Hondas superavancerade människorobot. Men han verkar inte ha lärt sig att titta framåt när han går i trappor. Århundradets robot-antiklimax? 

Missen missar

Fröken USA i 2007 års Miss World-tävling verkar inte riktigt kunna le och gå snyggt samtidigt. Hon lyckas ändå nästan ta igen förlusten genom sitt proffsiga sätt att låtsas som ingenting.

Druvlig besvikelse

En tv-reporter på en amerkansk lokalstation försöker hjälpa till med vinskörden. Ni kanske kan räkna ut vad som händer sen. Över en miljon visningar på Youtube.

Dansare vurpar och sågas av juryn

Den här dansaren försöker lite för mycket inför juryn i ett dansprogram. Juryn delar inte ut ågra sympatipoäng när han står på öronen.

Framtida stuntman?

Man hör inte riktigt vad kompisen säger, men av reaktionen att döma är det något i stil med "släng dig i väggen". Ingen egentlig vurpa, men kul ändå.

Överambitiös strippa

Den här amatörstrippan verkar försöka lite för mycket – eller så har det blivit för många vändor till baren.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro