ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sköt ihjäl sin pappa efter bråk om Megan Fox

Tomas Lundin · 17 Nov 2013
Uppdaterad 17 Nov 2013
Sköt ihjäl sin pappa efter bråk om Megan Fox

Sköt ihjäl sin pappa efter bråk om Megan Fox


klar

Artikellänk är kopierad

Ett bråk om skådespelerskan Megan Fox gjorde att 17-årige Jason Beckman sköt huvudet av sin far. 

Händelsen inträffade 2009 och nu ska Beckman upp i rätten för mordet på sin far. Vad som provocerat mordet har fram till nu inte varit känt, men under tiden i fängelse ska Jason Beckman ha lättat sitt hjärta för medfångar, som nu vittnar i rätten, rapporterar Miami Herald.

Pappan och sonen ska av någon anledning kommit in på ämnet Megan Fox, skådespelerskan från bland annat ”Transformers”. Under framställan visade åklagaren upp en bild på Fox för rätten.

– Hans pappa sa till honom att han inte skulle veta vad han skulle göra om han fick chansen med henne, berättar vittnet. 

Av någon anledning utlyste det en kraftig reaktion hos tonåringen, som gick och hämtade ett hagelgevär och sköt pappan Jay Beckman när han stod i duschen. Därefter ska han ha petat på honom med gevärspipan för att försäkra sig om att han var död.

Jason har talat öppet om att en dag döda sin far för en granne och att han skulle använda ett hagelgevär. Försvaret försöker hävda att pappans död var en olycka och eftersom vittnet är kriminellt belastat kommer de antagligen att angripa hans trovärdighet, enligt Miami Herald. Om han döms för mordet på sin far riskerar Jason Beckman dödsstraff , som fortfarande utövas i Florida.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro