ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Sköt mamma i huvudet med pilbåge

Åsa Larsson · 2 Dec 2014
Uppdaterad 2 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

En 42-årig man i Florida anklagas för att ha mördat sin mamma. När polisen kom till huset så satt modern ihopsjunken i en stol med flera pilar utstickande ur huvudet.

Polisen anlände till platsen tidigt på söndagsmorgonen sedan grannarna larmat om att någon välte juldekorationer och skränade på deras gård, skriver tidningen New York Post.

42-åringen påträffades med en stor kniv i handen, som han lade ner men poliserna blev ändå tvungna att elchocka mannen sedan han vägrat handfängsel.

Inne i huset hittade poliserna den 65-åriga mamman i en stol. Mannen hade pekat på henne och sagt "Ser du det där, det är döden." Mannen misstänks nu för att ha skjutit henne tre gånger i huvudet, huggit henne med kniven och skjutit henne med pilbåge flera gånger.

Enligt polisens uppgifter ska mannen ha sagt att han dödade sin mor för att hon stulit hans diamanter och "gett hans far cancer".

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro