ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skott avlossades mot man i Norsborg

Josefin Svenberg · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

Polisen har ännu inte gripit den ensamma gärningsman som avlossade flera skott mot en man i Norsborg på fredagsmorgonen. Mannen som besköts är känd av polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Polis och ambulans kallades till Slagsta Gårdsväg i Norsborg strax efter klockan åtta på fredagsmorgonen, efter att två vittnen larmat om skottlossning på platsen.

Det visade sig att en man som befann sig i anslutning till sin bil blivit beskjuten med flera skott av en ensam gärningsman med ett handeldvapen.

– Mannens fordon blev träffat och det gjorde att han fick en glassplitterskada i handen, säger Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Den beskjutne mannen är känd av polisen sedan tidigare, men för vilken typ av brottslighet vill polisen inte kommentera.

En förundersökning om försök till mord har inletts. Polisens tekniker kallades till platsen och patruller samlade in vittnesuppgifter genom bland annat dörrknackning i området. Hundpatrull sökte efter den misstänkte gärningsmannen utan resultat.

– Det enda signalementet jag har fått initialt är att det var en smal, mörkklädd man med dålig hy, säger Sven-Erik Olsson på länskommunikationscentralen.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro