ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skottdrama i köpcentrum

Metro Malmö · 3 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Skottdrama i köpcentrum metro En 22-årig man öppnade eld mot en 23-åring på parkeringen mitt emot köpcentret. Han sköt sedan sig själv i ryggen av misstag. Båda männen fördes till universitetssjukhuset, men ingen av dem har allvarliga skador. 23-åringen träffades på ovansidan av höger lår. Gärningsmannen opererades och sitter anhållen misstänkt för mordförsök. ­Det var mycket folk i rörelse där så vi har goda vittnesuppgifter, säger Kenneth Strand, inre befäl vid Malmöpolisen. Rykte om röd bil

Det var vid 14-tiden som skottlossningen ägde rum. Men polisen lämnar ingen information om vare sig motiv eller huruvida fler personer var inblandade. ­Vi har hållit förhör med personerna idag. Mer vill jag inte säga, säger Kenneth Strand. Det finns uppgifter om en röd bil som lämnade platsen med ytterligare en skadad person. Men det vill polisen varken bekräfta eller dementera. De skottskadade männen är Malmöbor och kända för polisen sedan tidigare.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Malmö
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro