ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

skotten NY KONSTIG VERSION

Stockholm Patrick Ekstrand · 13 Dec 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Göteborgspolisen utreder ett mord som skedde i går eftermiddag. Offret är en kvinna i 20-årsåldern och en man i 50-årsåldern som togs med för förhör anhölls i går kväll som misstänkt för mord. Flera polisbilar och två ambulanser skickades till höghuset på Paprikagatan i Lövgärdet efter att grannar slagit larm om skottlossning klockan 14.57. En svårt skadad kvinna som påträffades på platsen fördes till Sahlgrenska sjukhuset i ambulans, men avled innan den kommit fram. Hon blev enligt uppgift till Metro skjuten i huvudet, men polisen ville i går inte säga något om dödsorsaken. Detta eftersom det skulle kunna skada utredningen. Man kunde bara bekräfta att man fått larm om en skottlosssning. – Platsen för händelsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att genomföras, sa Stefan Gustavsson, presstalesman på polisens länskommunikationscentral. Under dagen ska fler förhör hållas med mannen. – Ärendet har överlämnats till länskriminalpolisens spaningsrotel och jag kan inte lämna ytterligare uppgifter i ärendet.

ANDRA DÖDSSKJUTNINGAR I ÅR

• 10 oktober: Två personer med skjuts ihjäl på Bredfjällsgatan i Hammarkullen. • 17 augusti: En man skjuts till döds och en annan skottskadas vid en skottlossning på en parkeringsplats vid Bredfjällsgatan i Hammarkullen. • 3 juli: En kvinna skjuts ihjäl av sin make i Johanneberg. Mannen försöker därefter ta sitt liv med ett skott mot bröstet, men misslyckas. • 26 april: Två män skjuts till döds vid Surtesjön.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro