ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skrällvarning i Globen

Sara Stolt · 14 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Charlotte Perrelli och Sanna Nielsen är solklara favoriter i Melodifestivalen. Nu riskerar de att slakta varandra i kampen om tittarrösterna.– Det här kan gynna oss, säger Nordmans Mats Wester.Favorittippade Charlotte Perrelli håller med om att hon och Sanna Nielsen riskerar att slå ut varandra och därmed lämna plats åt de skrällande bröderna Rongedal, Frida, Nordman och Christer Sjögren.– Det är mycket möjligt att det blir så, säger Charlotte.

Liksom Sanna är hon en rutinerad solosångerska som har deltagit i tävlingen förut. Dessutom anses de båda Melodifestivalrävarna vända sig till samma målgrupp – den traditionella schlagerpubliken.

Det kan göra att Nordman, Rongedal, Frida och Christer Sjögren har större chans att skrälla än en gång, enligt flera av artisterna.– Vi är ju ensamma i vår genre. Det är en fördel, säger Håkan Hemlin i Nordman.

Även Rongedal tror, till skillnad från Sanna Nielsen, att de favorittippade kan förlora en plats i Belgrad på grund av att de slåss om samma röster.– Det finns en poäng där. Det är möjligt att det är så, säger Magnus Rongedal.

Christer Sjögren ser också sin chans att kamma hem röster tack vare duellen mellan de två schlagerdrottningarna.– Det är klart att det kan vara så. Jag har ju dessutom en låt som sticker ut, säger han.

Den som satsar pengar på honom gör en god affär om dansbandssångaren lämnar Globen som segrare. Enligt spelsajternas kunder är chansen lägst att Rongedal, Nordman och Frida går vidare till Belgrad, medan Charlotte Perrelli och Sanna Nielsen har lägst odds.– Jag vet flera bekanta till mig som säger ”vi har bettat och du måste vinna, annars ryker vår semester”, säger Charlotte och menar att pressen på henne är stor.– Men det här är ju skrällarnas tävling, tillägger hon.     

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro