ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Skulle köpa drömbilen från nätannons – nu är paret spårlöst försvunna

Emmelie Wallroth · 26 Jan 2015
Uppdaterad 26 Jan 2015
Paret ville köpa en Ford Mustang. Bilen på bilden har ingenting emd texten att göra.  

Paret ville köpa en Ford Mustang. Bilen på bilden har ingenting emd texten att göra.   Foto: Alamy/Facebook ”Find Bud & June Runion”


Paret lade upp en annons på nätet där de skrev att de var intresserade av en Ford Mustang. Till slut fick de svar och åkte för att möta personen som ville sälja bilen. Men paret kom aldrig hem igen.

klar

Artikellänk är kopierad

Sedan Elrey ”Bud” Runion, 69, och June Runion, 66, gifte sig har de drömt om en 1966 Ford Mustang.

På säljsajten Craigslist, som är ungefär som svenska Blocket, lade de till slut upp en annons där de skrev att de letade efter just en sådan bil – och plötsligt fick de napp.

I torsdags körde de från hemmet Marietta i Georgia i USA till McRay för att träffa personen som svarat på annonsen. Sedan dess är det ingen som har sett eller pratat med makarna Runion.

Dottern Virginia Owens förstod att någonting inte stämde när hennes föräldrar aldrig dök upp när de skulle sitta barnvakt på fredagen.

– Vi är oroliga för att någon har gjort någonting dåligt och utnyttjat dem, säger parets andra dotter Brittany Patterson, enligt WSB-TV.

Enligt WSB-TV söker polisen efter en 28-årig man som ska ha varit den sista som pratat med Bud och June innan de försvann. Paret körde en champagnefärgad GMC Envoy vid försvinnandet.

Familjen har startat facebooksidan ”Find Bud and June Runion” där hon efterlyser sina föräldrar. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro