ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS
hela denna artikel är en annons

Slipp banken när du ska ansöka om lån – här får du lån smidigt och enkelt

Metro · 19 Okt 2017
Uppdaterad 2 Nov 2017

Foto: Shutterstock/IBL


Ska du ansöka om lån men har tröttnat på krångliga ansökningar, höga räntor och långsamma beslut? Då ska du vända dig till bankutmanaren Lendify. Tjänsten som har tagit Sverige med storm ger dig lån snabbt och enkelt – utan att du behöver gå via banken!

klar

Artikellänk är kopierad

Delningsekonomin är vår tids största snackis. Med bolag som Uber inom taxibranschen och Airbnb inom hotellsektorn är nästa uppåtgående trend banksektorn genom peer-to-peerlån. Peer-to-peer innebär att du lånar pengar från privatpersoner i stället för att gå via banker och gynna deras storvinster. Detta har företaget Lendify snappat upp och gjort det mer lättillgängligt för privatpersoner att låna pengar, med dem själva som en effektiv mellanhand.

Vill du också ha ett lån snabbt, smidigt och till bra lånevillkor? Här är fem anledningar till varför du ska välja den svenska bankutmanaren:

1. Du lånar av andra privatpersoner

Eftersom att Lendify är en peer-to-peertjänst lånar du av andra privatpersoner, vilket betyder att du inte gynnar bankernas storvinster. Lendify agerar en säker mellanhand till lånet för såväl investerare som för dig som låntagare. Allting sker digitalt via Lendify.se, där du smidigt och enkelt kan låna upp till 500 000 kronor.

2. Du lånar till konkurrenskraftig ränta

I snitt har Lendifys kunder sänkt sin månadskostnad med 1 950 kronor jämfört med sina gamla lån. De konkurrenskraftiga räntorna är ett resultat av Lendifys digitala och effektiva processer och låga kostnader, vilket gynnar dig som kund.

Foto: Shutterstock/IBL
Foto: Shutterstock/IBL

3. Smidiga utbetalningar – dygnet runt, året runt

Nu kan du glömma bankdagar! Bortse från bankens kontorstider och handläggningsprocesser och låna dina pengar precis när det passar dig. Utbetalningarna sker dygnet runt, alla dagar om året. Även om du kopplar av på en söndag kan du få pengar utbetalade av Lendify!

4. Du får besked snabbt

Eftersom allt sker digitalt via Lendifys plattform behöver du inte vänta på några utdragna processer innan din låneansökan gått igenom. Genom Lendify får du besked inom ett par timmar. Det innebär att du aldrig behöver vänta länge för att komma igång med ditt kommande projekt eller köp.

Foto: Shutterstock/IBL
Foto: Shutterstock/IBL

5. Peer-to-peer-lån är framtiden

Delningsekonomin finns i många branscher: hotell, taxi, restaurang och nu även inom bankvärlden. Peer-to-peer-lån är en växande trend och ett spännande alternativ till de traditionella storbankerna, eftersom det är privatpersoner på båda sidorna. Det är samtidigt tryggt eftersom Lendify har tillstånd från Finansinspektionen.

pil
Så här ansöker du om lån via Lendify

• På Lendify.se ansöker du genom smidigt och enkelt med BankID.

• Ansökningen tar i snitt två minuter och du får svar inom några timmar.

• För att ansöka om lån måste du:– Vara minst 18 år.– Vara folkbordförd i Sverige.– Inte ha några skulder hos Kronofogden eller betalningsanmärkningar.– Ha en årsinkomst på minst 180 000 kronor.

Här kan du läsa mer om Lendify och ansöka om ditt lån.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro