ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Slut på mammaledigheten

Hannah Sjöström · 13 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011
Calista Flockhart tillsammans med sambon Harrison Ford.

Calista Flockhart tillsammans med sambon Harrison Ford. Foto: Mario Anzuoni/REUTERS


Calista Flockhart gör tv-serie igen efter fem års familjeliv

klar

Artikellänk är kopierad

TILLBAKA. Det krävdes ett bra tv-manus för att locka Calista Flockhart tillbaka till arbetet. I fem år var den före detta ”Ally McBeal”-stjärnan hemma med sin son, som hon har tillsammans med skådespelaren Harrison Ford. – Jag hade tänkt börja jobba under nästa år, men så läste jag manuset till ”Brothers and sisters”. Det var intelligent och jag kunde relatera till det. Storyn med alla komplicerade relationer var otroligt intressant. Dessutom var det olikt allt annat som visas i tv just nu, säger hon till Metro.

Men att lämna hemmet och se sonen gå vidare till förskolan var inte lätt. – Känslomässigt var det jättetufft. Och nu är det väldigt svårt att få allt att funka, hinna från jobbet hem till middagen och hinna natta honom, hämta och lämna och allt sådant. •• Att bli mamma – hur har det förändrat dig? – Jag var empatisk innan, men jag har blivit ännu mer empatisk nu. Flockhart pratar inte om sin partner Harrison Ford, men det är tydligt att familjen betyder mycket för henne. I ”Brothers and sisters” står familjen Walker i centrum. Flockhart spelar Kitty, en ung kvinna med politiskt konservativa åsikter och en egen radioshow.– Hon är konservativ, men hon är inte rigid på något sätt. Och under seriens gång stöter hon på saker som gör att hon kanske ser annorlunda på saker. •• Är du politiskt intresserad? – Ja, alltså jag diskuterar gärna med vänner och har åsikter, men jag är inte ute på barrikaderna. Jag är ganska liberal. I rollen som Kittys mamma ses Sally Field, och hennes syster spelas av Rachel Griffiths från ”Six feet under”. Serien är ännu inte planerad att visas i Sverige. 

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro