ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Småbarnspappa döms till sex års fängelse för grov våldtäkt mot barn

David Peterson · 28 Dec 2018
Uppdaterad 28 Dec 2018
Mannen lurade in den nioåriga flickan i ett förråd.

Mannen lurade in den nioåriga flickan i ett förråd. Foto: TT


Småbarnspappan lurade in den nioåriga flickan i ett förråd där hon våldtogs. Nu döms den 30-årige mannen till sex års fängelse för våldtäkten och ytterligare två fall av ofredande.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i oktober som den 30-årige mannen lurade in den nioåriga flickan i ett förråd i Malmö. Han brottade ner henne och utsatte henne för ett sexuellt övergrepp.

Enligt domen mannen ha sagt att han den dagen var i området för att ”leta efter en tjej att våldta, att han inte brydde sig om ifall tjejen var ett barn”.

Under övergreppet blev flickan både slagen i ansiktet och utsatt för strypgrepp. Den 30-årige mannen sa också att han skulle slå henne mer om hon inte slutade att skrika.

Fem dagar efter våldtäkten anmälde småbarnspappan, som har egna barn i samma ålder som flickan, sig själv till polisen och erkände vad han hade gjort.

Nu döms småbarnspappan till fängelse i sex år samt utvisning med förbud att återvända till Sverige på 15 år. Han ska också betala skadestånd på 170 000 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro