ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Småbarnspappa misstänks för barnvåldtäkten

Daniel Olsson · 30 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En 44-årig småbarnspappa begärdes i går häktad misstänkt för att ha förgripit sig på en åttaårig flicka i samband med en privat fest i centrala Göteborg under lördagskvällen.

Mannen greps redan samma natt och sent igår eftermiddag ansåg kammaråklagare Carl-Henrik Andersson att han hade tillräckligt på fötter för att begära den tidigare ostraffade 44-åringen häktad som på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn.

Det är den högre graden av misstanke.Vilken typ av övergrepp åttaåringen ska ha utsatts för var åklagaren igår ytterst förtegen om.– Men det har inte rört sig om någon penetration. Man ska vara medveten om att nästan alla sexuella övergrepp mot ett barn går under brottet våldtäkt mot barn, säger Carl-Henrik Andersson.

Lika förtegen var 44-åringens försvarsadvokat Nils Djurberg. – Det enda jag kan säga är att han förnekar brott.Idag avgör tingsrätten om åklagarens bevisning räcker för att hålla 44-åringen häktad.    

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Olsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro