ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Smaka lakrits i höst – det nya svarta

Caroline Wetterborg · 22 Aug 2011
Uppdaterad 22 Aug 2011
”Vi plockar upp det som är trendigt och som vi själva tycker är bra”, säger Eva Levin. Andra nya kurser är korvstoppning, barfotalöpning och lindans.

”Vi plockar upp det som är trendigt och som vi själva tycker är bra”, säger Eva Levin. Andra nya kurser är korvstoppning, barfotalöpning och lindans. Foto: Klara Leo


Lakritsälskare och inget att göra i höst? Det senaste inom kursvärlden är after-work med olika teman. Metro tipsar om höstens kurser.

klar

Artikellänk är kopierad

Till Medborgarskolan i Stockholm kan man dra med sig kollegorna och gå på lakritsprovning efter jobbet. Enligt Eva Levin, verksamhetschef på Medborgarskolan, är lakrits det nya svarta. – Lakrits är det som gäller just nu, det är jättepopulärt, säger hon.

Under kvällen får man bland annat smaka på rålakrits och lära sig hur man kan använda det i matlagning. 

Andra afterwork-teman under hösten är keramik för singlar, make-up-kurs och Amaroneviner. Vissa kurser hålls på flera språk för att locka nyinflyttade 08:or som inte kan svenska. – Ibland vill man göra något annat än att sitta passiv i TV-soffan en fredagskväll, säger Eva Levin.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Wetterborg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro