ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snabblagat: 5 matkassar som är perfekta för barnfamiljen

Metro · 18 Okt 2017
Uppdaterad 18 Okt 2017

Foto: IBL/Shutterstock


Under småbarnsåren kan det vara knepigt att få tiden att räcka till, i synnerhet när det kommer till matlagning. Då kan en matkasse som är anpassad för barnfamiljer vara till stor hjälp. Här listar vi fem matkassar som barnen kommer att älska!

klar

Artikellänk är kopierad

Under småbarnsåren är livet ofta väldigt intensivt. En tidskrävande pusselbit är att dagligen bestämma, och handla, kvällens middag. Men det går att undvika rusningen i mataffären genom att beställa hem en matkasse direkt till dörren. Om barnen är kräsna finns en hel uppsjö med barnvänliga varianter. Vi har listat de fem bästa just nu.

I de olika kassarna vi listar finns recept, inspiration och färska råvaror anpassat för hela familjen.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av utvalda av Metros Native Studio-redaktion, affiliatelänkar till återförsäljare kan förekomma.

Bamses Barnkasse från City Gross

City Gross barnkasse innehåller, förutom de förberedda nyttiga råvarorna, även pyssel för barnen. För att spara tid har de även skalat och i vissa fall tärnat grönsakerna för en så tidseffektiv matlagning som möjligt. Kassen innehåller enkla och snabba recept som består av 25 procent ekologiska råvaror.

Pris: 629 kronor för fyra middagar á fyra personer. Beställ din matkasse här.

Linas Barnkasse

En barnanpassad kasse från Linas Matkasse med milda och för barnen välbekanta smaker. Kassen finns även som gluten- och laktosfri. Linas Matkasse levereras för antingen tre eller fem middagar, för fyra personer. Den uträknade koktiden är 25-35 minuter.

Pris: 609 kronor för tre middagar. Beställ din matkasse här.

Mat.se – plocka ihop din kasse själv

En stor fördel med Mat.se är att du själv plockar ihop de råvaror och middagar som passar dig. Ofta vet du som förälder exakt vet vad dina barn vill ha för middag, och kan därför  anpassa din kasse precis som du vill. Genom att på hemsida välja råvaror – eller färdiga recept – kan du istället för din vanliga tidskrävande tripp till mataffären i stället beställa i mobilen och få hem din beställning till dörren.

Pris: Varierar beroende på inköp. Beställ din matkasse här.

Middagsfrid – Barnkassen

En barnvänlig kasse med fokus på att barnen ska prova nytt – och mycket – grönt. Med enkla recept, gamla som nya är recepten är anpassade så att barnen kan vara med i matlagningen och lära sig från grunden.

Pris: 795 kronor för fyra rätter á fyra personer. Beställ din matkasse här.

Familjefavoriter från Matkomfort

Familjefavoriter är Matkomforts barnvänliga kasse som är till för att passa till hela familjen. Rätterna är lättlagade och huvudråvarorna är alltid färska och svenska. Enligt dem själva tar det endast 15-20 minuter att laga samtliga rätter.

Pris: 1 060 kronor för fyra personer. Beställ din matkasse här.

Den här artikeln är skriven av Metros Native Studio-redaktion.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro