ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snacket går ... om Anna Nicole och Paul McCartney

Kenya Hunt · 23 Okt 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Nicole Smith med sin nu bortgångne son.
Anna Nicole Smith med sin nu bortgångne son.
Paul McCartney med exfrun Heather Mills.
Paul McCartney med exfrun Heather Mills.

Upp med handen om du brydde dig om Anna Nicole Smith innan hennes son dog? Inte vi heller.  Den före detta HM-modellen framstod mest som en avdankad dokusåpastjärna och plötsligt är vi helt förhäxade av mysteriet kring hennes sons död och hennes nyfödda bebis. Trots åtalet mot henne vägrar hon att låta sin nya bebis Dannielynn genomgå ett faderskapstest. (Kanske döljer hon något?) Larry Birkhead and Howard K Stern har grälat i sex veckor om vem barnets fader är. "Varför skulle hon tillmötesgå Birkhead överhuvudtaget? Jag tror ändå inte inte att hon skulle inrätta sitt liv efter hans önskningar", säger Smiths advokat Wayne Munroe till nyhetsbyrån AP.

Birkheads advokat får det ännu svårare med faderskapstestet nu när Smith befinner sig i Bahamas, men hans advokat låter sig inte rubbas. "Vi kommer att genomföra faderskapstestet. Det kanske inte blir i dag eller i morgon, men jag kommer inte att ge mig", säger Debra  Opri. Vi tvivlar på att de överhuvudtaget vill lösa konflikten med tanke på hur mycket publicitet den genererar. Hur skulle de annars ha fått tabloidressen att köpa deras bröllopsbilder?

klar

Artikellänk är kopierad

Kenya Hunt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro