ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snacket går ... om Cannon, Milian, Lindsey och Paris

Kenya Hunt · 7 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Snacket går om Paris Hilton, Lindsey Lohan, Christina Milian och Nick Cannon. Bland andra.

Snacket går om Paris Hilton, Lindsey Lohan, Christina Milian och Nick Cannon. Bland andra. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Webbsajten TMZ, som oförtröttligt följt varje fas i bråket mellan Lindsey Lohan och Paris Hilton, rapporterar nu att dramat slutligen är över. De båda gjorde upp under ett MTV Movie Awards Party som hölls hos Hiltons. Flickorna låste in sig i ”Simplelife”-stjärnans rum där de slätade ut alla meningsskiljaktigheter genom att gå igenom varje konflikt i tur och ordning, enligt webbsajten. Hiltons talesman bekräftade händelsen. Vad gäller OC-stjärnan Brandon Davies (som fällde kränkande kommentarer om Lindsey Lohan efter en våt klubbkväll i Los Angeles – som Paris skrattade hejdlöst åt) så kräver Lindsey en ursäkt plus en donation på 250 000 dollar till en av henne utvald väldörenhetsorganisation.

Med tanke på att skådespelaren och artisten Nick Cannon av många setts som den självklara arvingen av Will Smiths renrakade, vänliga mainstream-tron var vi nog många som blev lite förvånade av intervjun i senaste numret at Complex Magazine. Där inte bara dissar han sitt ex Christina Milian utan avslöjar också att han har gjort sexfilmer. Detta påminner oss om när Justin Timberlake blev singel och plötsligt började tala om sex och att röka hasch i ett försök att bli av med sin tuggummidoftande pojkbandsimage.

Cannon säger att några av hans sexfilmer från hans Los Angeles-tid kan ha spridits. "...Jag vet inte vad som hänt med flera av de där banden...jag blev tvungen att flytta från LA, eftersom jag blev för involverad i den grejen. Det blev som en tävling i hur många brudar jag kunde avverka", förklarar han.

Om sitt uppbrott från Milian säger han: "Till medierna sa vi att vi var vänner men tekniskt var vi väl mer än så. Jag utnyttjade situaionen mer än jag borde ha gjort ... Jag döljde ingenting. När hon frågade om jag varit med andra tjejer var det som att 'Ja'. Det var liksom inte 'oj, du kom på mig' utan snarare 'Det trodde jag att du visste'. Ouch.

Det är inte bara Naomi Campbell som letar efter en ny tillflyktsort i London (hennes Upper East Side-lägenhet är till salu). Sean ”Diddy” Combs och Halle Berry är också på jakt efter hus, dock inte tillsammans. Den förre letar efter hus i Londonområdena Kensington, Knightsbridge och Hampstead och har enligt uppgift en budget på 50 miljoner dollar att röra sig med. ”Han är väldigt vänlig mot familjen Osbourne … de övertalad ehonom att flytta över eller åtminstone köpa ett hus”, säger en källa nära Combs. Berry har samtidigt varit i stan på jakt efter ett kärleksnäste för sig och sin man Gabriel Aubry. ”Paret har en lista på sju fastigheter som en mäklare ska visa dem i helgen och de har förälskat sig i ett flott penthouse i Upper East Side”, levererar vår mullvad.

klar

Artikellänk är kopierad

Kenya Hunt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro