ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snart helt slutsålt på sportlovsresor

Anna Möller · 2 Feb 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
Väninnorna Christina Mansour och Margrit Raihana från Stockholm har precis bokat sin semester till Egypten. – Vi ville helst till Sharm el-Sheik, men det var helt slut. Så det blev Hurghada, säger Christina Mansour.

Väninnorna Christina Mansour och Margrit Raihana från Stockholm har precis bokat sin semester till Egypten. – Vi ville helst till Sharm el-Sheik, men det var helt slut. Så det blev Hurghada, säger Christina Mansour. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Inför sportlovs­veckorna är det svårt att få tag på någon resa. Men är du flexibel finns det resor kvar mitt i veckan. Att åka till varmare bredd­grader är något de flesta vinterbleka svenskar vill under sportlovet. – Det finns solresor kvar, både paketresor och flyg-stolar om man kan tänka sig att åka mitt i veckan, säger Lennart Käll, vd på Ticket.De som vill åka skidor får det tufft. Sportresor har helt sålt slut sina resor till Alperna och att få tag i stuga i Åre veckorna 7 till 10 ser inte ljust ut. Även på STS Alpresor är de flesta resor fullbokade vecka 7, 8 och 9. Däremot finns det goda möjligheter att hitta boende i Sälen.– Vi har faktiskt ganska många lägenheter kvar vecka 9, så vi undrar vad stockholmarna egentligen gör, säger Lena Kronbeck, bokningsansvarig på Sälenboende.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Möller
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro