ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snart kommer filmen

Ann Söderlund · 7 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Det råder ordentlig ”Sex and the city”-feber i New York och övriga hela världen. 12 maj har bioversionen om Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda galapremiär i London. Metro har träffat tjejerna i New York.Mer än fyra år har gått sedan Mr Big (Chris Noth) hämtade hem Carrie (Sara Jessica Parker) från Paris. Fansen har väntat otåligt och enligt ryktet har inspelningen förhalats på grund av att Kim Catrall ville ha en rejäl löneförhöjning för att återigen ta sig an rollen som Samantha. Ett påstående som den 50-åriga skådespelerskan inte förnekar när hon kliver in i hotellrummet på lyxiga Mandarin i ärtgrön urringad klänning och en ring med en skalbagge på.– Jag förväntade mig aldrig att få lika mycket pengar som Sarah, men jag tyckte att jag och resten av tjejerna förtjänade ett bättre erbjudande. Efter ett tag ringde Michael Patrick (filmens manusförfattare) och sa att han ville att jag skulle läsa hans manus. Efter fem sex sidor både grät och skrattade jag.

Allt snack om att tjejerna inte höll sams under inspelningen säger Sara Jessica Parker, som inte är mer än tre äpplen hög i verkligheten och ihälld en smaragdgrön silkesklänning, är överdriven.– Kommer du alltid överens med dina jobbarkompisar? Om man tillbringar 15 timmar om dygnet tillsammans så är det ganska naturligt att man inte vill gå ut och äta middag tillsammans efteråt.

På frågan om det blir något mer ”Sex and the city” i framtiden skakar alla fyra på sina välfriserade huvuden. – Det har varit en sådan fantastisk tid, en sådan ynnest att få vara en del av det här, men nu är det dags att släppa taget och gå vidare, säger Sarah Jessica  Parker, som avslöjar att hon har 81 klädbyten under den knappt två och en halv timme långa filmen.

klar

Artikellänk är kopierad

Ann Söderlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro