ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Snart kommer stjärnan Enrique Iglesias tillbaka till Sverige

Emma Björkman · 3 Apr 2017
Uppdaterad 12 Apr 2017
Köp din biljett till Enrique Iglesias redan i dag för att säkra en bra plats på konserten.

Köp din biljett till Enrique Iglesias redan i dag för att säkra en bra plats på konserten. Foto: Alamy /IBL


Det har dröjt tio år sedan men nu kommer en av världens hetaste artister tillbaka till Sverige! Den 3 maj uppträder Enrique Iglesias i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är ett decennium sedan Enrique Iglesias senast uppträdde i Sverige. Men det innebär inte att det varit tyst från artisten på blågul mark – tvärtom har hans hits spelats flitigt i bland annat radio och på Spotify. Och nu får alla fans en exklusiv chans att se den spanska superstjärnan live i Sverige! Den 3 maj gör han nämligen sitt enda svenska stopp under världsturnén ”Sex and love tour” på Globen i Stockholm.

Många förknippar Enrique Iglesias med hans klassiska hits som ”Bailamos”, ”Hero” och ”Rhythm divine” – men han har varit lika högaktuell de senaste åren med hitsen ”Duele el corazon”, ”Bailando” och nya singeln ”Súbeme la radio (Turn Up the Radio)”. Du har också hört honom på svenska stjärnproducenten RedOne:s supersingel ”Don’t you need somebody” och Pitbulls ”Messin’ around”.

Om han kommer sjunga sin nya singel live i Stockholm återstår att se, men räkna med att det blir en kväll fylld av hits, minnen för livet och kanske en och annan överraskning. Stjärnan själv utlovar en minnesvärd konsert i Globen som du inte vill missa.

– Vi ses i Stockholm för en väldigt speciell konsert, säger Enrique Iglesias i en hälsning till sina svenska fans på Facebook.

pil
Fakta: Enrique Iglesias

Ålder: 41 år. Fyller 42 år 8 maj.

Familj: Sambo med före detta tennisproffset Anna Kournikova. Tre hundar.

Bakgrund: En av världens mest framgångsrika artister vars hits toppat listor världen över. Han har sålt över 150 miljoner skivor, vunnit otaliga priser (bland annat 23 stycken Billboard Music Awards), en Grammy och fem stycken latinska grammys. Hans tionde albumet ”Sex and Love”, som innehöll samarbeten med artister som Pitbull och Sean Paul, var det sjunde mest spelade albumet på Spotify globalt sett under 2014.

pil
Fakta: Enrique Iglesias Sverigekonsert

Vad: Enrique Iglesias kommer till Sverige för sin första konsert på tio år.När: 3 maj.Var: Globen i Stockholm.Biljetter: Köp din biljett på Axs.com

Se musikvideon till ”Súbeme la radio (Turn Up the Radio)”

Musikvideon är inspelad på Kuba och Alejandro Pérez, som även regisserade musikvideon till (bland annat) ”Bailando”, har stått för regin.

– Om Alejandro lyckades fånga magin som vi upplevde under de två dagarna när vi filmade videon är jag övertygad om att alla som ser den kommer att smittas av glädjen som publiken förde över till oss. Vi hade riktigt kul när vi filmade den, säger Enrique Iglesias i en officiell kommentar.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro