ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Snart stänger de in sig i glashuset

Ingrid Arinell · 6 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Henrik Torehammar och Cajsa Lindberg, projektledare på Sveriges Radio . Cajsa kommer att medla mellan dem i huset och verkligheten. 

Henrik Torehammar och Cajsa Lindberg, projektledare på Sveriges Radio . Cajsa kommer att medla mellan dem i huset och verkligheten.  Foto: Kinga Lezanska Sjölin


klar

Artikellänk är kopierad

Bara sex dagar kvar. Sedan stängs dörrarna till glas­huset på Gustav Adolfs torg i Malmö. ”Musikhjälpens” programledare Henrik Torehammar bjöd in Metro på husesyn.Glashuset är på plats, men fortfarande inte riktigt färdigt. Det består av ett litet sovrum, kokvrå, badrum och studio/lounge. Sovrummet ska möbleras med två våningssängar.– Jag har paxat överslafen, säger Henrik Torehammar.Än så länge är det omöblerat överallt.Husets största rum har höga glasfönster som vetter ut mot torget. Därifrån ska programledarna sända 144 timmar nonstopradio och tv. De får sova i skift, får inte ta emot besök och får inte äta någon mat.– Jag kommer att sakna korv. Och allt annat härligt svennigt som pepparkakor och taccopaj, säger Henrik Torehammar.”Musikhjälpen” är ett insamlingsevenemang till förmån för människor på flykt. Premiär är på lucia.

klar

Artikellänk är kopierad

Ingrid Arinell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro